Home / archiefcentraal / ariane inden en haarmode marja werken samen

ariane inden en haarmode marja werken samen

Ariane Inden en Haarmode Marja gaan samenwerken. Janny Sturris, eigenaresse van schoonheidssalon Ariane Inden in Ommen, Marja Bosch, eigenaresse van Haarmode Marja in Den Ham en Dianne Timmerhuis hebben er zin in.

In he verleden konden klanten van Janny in de schoonheidssalon ook terecht voor een kappersbehandeling, maar de twee kapsters die daar als zelfstandigen werkten zijn vanwege de liefde vertrokken naar respectievelijk Zuid-Limburg en Zeeuws-Vlaanderen. Via ZakenNet Ommen kregen Janny en Marja contact en al snel bleken ze elkaar aan te voelen en over dezelfde energie te beschikken. Marja: “Toen ik hoorde dat Janny een kapster zocht, dacht ik: voor wie zou dat iets kunnen zijn? Ineens dacht ik: Leuk voor onszelf!”

Dianne is bijna 25 jaar kapster en werkt al 17 jaar bij Marja. Zij is wel toe aan een nieuwe uitdaging. “Het kappersvak is echt mijn ding, ik vind het heerlijk, maar een andere omgeving en andere klanten zie ik helemaal zitten.” Janny is blij dat haar klanten vanaf maart ook weer bij een kapster in haar salon terecht kunnen: “Ik zie het vooral als service naar mijn klanten. Ze kunnen in één keer terecht voor zowel schoonheidsbehandeling als kappersbeurt. Eventueel kunnen ze tijdens de wachttijd van een haarkleuring terecht voor een gezichtsbehandeling of het epileren van wenkbrauwen. Veel vrouwen hebben een druk leven en dit bespaart veel tijd.”

De samenwerking met een kapsalon is voor Janny ook praktisch: als Dianne vakantie heeft of een keer niet kan, zijn er altijd andere kapsters uit Den Ham beschikbaar; Marja werkt met zeven kapsters. Dianne zal in eerste instantie op dinsdag en vrijdag bij Ariane Inden aan de slag gaan. Voor informatie: ariane@inden-ommen.nl of 0529-450048

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.