zes ondernemers steken a selectie gvn in t nieuw

De selectie van Gymnastiekvereniging Nieuwleusen (GVN) lopen in nieuwe trainingspakken. Schildersbedrijf William Bredewold, Het Automatiseringshuis, Smink Culinair, Timmerfabriek Kappert, Timberprint.nl en Haarstudio Geke hebben dit mogelijk gemaakt. “Dankzij deze zes ondernemers konden we de gehele selectie in een keer in het nieuw steken wat natuurlijk een fantastisch gebaar is.”

De gymnastiekvereniging Nieuwleusen viert op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni haar 50-jarig jubileum. Een mooie gelegenheid om alvast de selectieleden tijdens de komende wedstrijden uniform erbij te laten lopen. De vereniging bestaat uit 65 selectieleden die op hoog niveau presteren. De selectie bestaat uit een A-selectie en een B-selectie, de eerste groep meiden komt uit in de derde en vierde divisie. De B-selectie komt uit in de vijfde en zesde divisie. Naast de selectieleden bestaat de vereniging uit verschillende recreatieve groepen voor de jeugd en volwassenen. Ook zijn er mogelijkheden voor dans- en fitheidslessen. De vereniging telt op dit moment 325 leden.

“Door deze sponsoring kunnen de meiden in mooie kleding aan de wedstrijden beginnen en hopelijk leidt dit tot veel sportieve prestaties. GVN is dan ook erg blij met de nieuwe trainingspakken en hun bijdrage.”

Binnenkort zal er meer informatie over het 50-jarig jubileum van de vereniging bekendgemaakt worden. Kijk ook op www.gvnieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.