zes europese topcampings in het vechtdal

Zes van de 37 Best Campings in Nederland, liggen in het Vechtdal. Dat blijkt uit een publicatie van de ANWB. Een Best Camping is een camping die het maximale aantal van vijf sterren heeft gescoord in het nieuwe campingclassificatie-systeem van de ANWB en de Duitse zusterorganisatie ADAC.

De Best Campings uit het Vechtdal zijn Vrijetijdspark Beerze Bulten in Beerze, Camping De Kleine Wolf in Stegeren, Kampeerdorp De Zandstuve en Sprookjescamping De Vechtstreek in Rheeze, Vakantiepark Het Stoetenslagh in Rheezerveen en Overijssel Vakantiepark Rheezerwold in Heemserveen.

In Europa hebben 144 campings de titel Best Camping ontvangen. Deze campings worden elk jaar geïnspecteerd, en beoordeeld in de categorieën sanitair, terrein, shop en horeca, zwemmen en recreatie. Er wordt gelet op zowel kwantiteit en kwaliteit van alle voorzieningen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.