zegereeks sercodak lijkt oneindig

Er lijkt maar geen einde te komen aan de zegereeks van de handbaldames van Sercodak in de Eredivisie. Zaterdagavond in de Trefkoele moest Westfriesland SEW eraan geloven: 34-21.

Tot aan de rust ging het nog aardig gelijk op. Tijdens de theepauze stond het 17-14 voor de Dalfsenaren en even later was het zelfs 19-18. Vanaf dat moment begon Sercodak echter flink gas te geven en gunde het de Noord-Hollanders nog slechts drie doelpunten.

Sercodak blijft als vanzelfsprekend onbedreigd aan kop gaan in de Eredivisie. In de rust van het duel werd tevens bekend gemaakt dat Sercodak nog minimaal twee seizoenen als hoofdsponsor aan de succesformatie verbonden blijft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.