zandkunstenaar komt naar dalfsen

“Hij wil je de rijkdom en schoonheid van het leven laten zien, je meenemen in het proces van verwondering en je sprakeloos laten genieten”. Gert van der Vijver weet op zijn eigen unieke wijze te communiceren met… zand! Hij is zandkunstenaar en heeft een eigen ‘sand en mime’ programma, waarmee hij theaters, scholen en kerken aandoet. En is te zien in de serie ‘De Zandtovenaar’ bij KRO Kindertijd.

Deze zand strooiende kunstenaar komt naar Dalfsen. Op donderdag 31 januari maakt hij boeiende composities op een verlichte glasplaat in GKV Het Kruispunt (Brethouwerstraat 19), over het onderwerp: ‘God de Schepper en Jezus de Verlosser’. Gert van der Vijver is een veelzijdig artiest. Na zijn opleiding aan The Conservatory of Ministering Arts in Amerika begon zijn creativiteit pas echt op gang te komen. Hij toerde door Europa als zanger, acteur, danser en mimespeler en werkte mee aan musicals, concerten en festivals.

“Zijn christelijke identiteit is verweven met alles wat hij doet en ook op deze avond wordt verteld, gemusiceerd en wordt je geraakt door Gods liefde”, laat de organisatie weten. Zij beveelt deze avond van harte bij jong en oud aan. Het programma begint om 19.45 en is ong. 21.00 uur afgelopen. Iedereen is welkom, de entree is gratis en de avond wordt afgesloten met een kopje koffie of een glaasje fris.

Meer informatie: www.gertvandervijver.nl

Nieuwsgierig: www.youtube.nl en zoek op ‘Gert van der Vijver’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.