winterse ten broeke crossloop

In Lemelerveld werd afgelopen zondag (27 januari) de fanatieke deelnemers diverse afstanden op de Ten Broeke Crossloop afgelegd. De loop in Lemelerveld was tevens het laatste onderdeel van het Sallands Cross Circuit. In de winterse omstandigheden wist Mark Oude Bennink uit Oldenzaal bij de 10 kilometer voor de mannen als eerste te finishen. Tess Boekema uit Zwolle deed dit bij de vrouwen op dezelfde afstand.

Johan Wolff was aanwezig om het sportevenement vast te leggen met zijn camera.

De 5 kilometer werd bij de mannen gewonnen door Michiel Huzen uit Nieuwleusen en bij de vrouwen wist Marije Dankelman uit Arrien op deze afstand als eerste de eindstreep te passeren. Bij de jeugdloop over een kilometer was Gert Tijhuis uit Nijverdal de snelste bij de jongens. Esmee Marsman uit Raalte kwam als eerste over de streep bij de jeugdloop voor meisjes. De kinderloop voor de jongste deelnemers werd bij de jongens gewonnen door Jasper Westerman uit Lemelerveld. Hij wist de 500 meter als snelste af te leggen. Ciara Nijland uit Lelystad deed dit bij de meisjes.

De volledige uitslagen van de Ten Broeke Crossloop zijn hier te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.