Home / archiefcentraal / winterfair reggefiber in dalfsen

winterfair reggefiber in dalfsen

Reggefiber hield zaterdag 19 januari een speciale winterfair voor alle inwoners van Dalfsen en Lemelerveld. Tijdens de winterfair konden de inwoners zich laten informeren over de voordelen van glasvezel en de abonnementen van de verschillende providers. Ook stonden warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep klaar.

Glasvezel komt er alleen als 30 procent van de huishoudens binnen het aansluitgebied van Dalfsen en Lemelerveld ervoor kiest. Dat kan door voor 27 januari een abonnement af te sluiten bij een serviceproviders. In Dalfsen en Lemelerveld zijn dat Concepts, Fype, Kliksafe, KPN, Lijbrandt, Plinq, Scarlet, Solcon, Tele2, Telfort, Vodafone en XS4ALL. Voor de voorwaarden en het aansluitgebied kunnen inwoners terecht op de website www.eindelijkglasvezel.nl/dalfsen

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.