winterfair over aanbod glasvezeldiensten

De winterfair vindt 19 januari 10 tot 16 uur een winterfair op het Burgemeester van Bruggenplein, bij de blauwe bogen. Tijdens deze winterfair leggen we persoonlijk uit wat de vele voordelen van glasvezel zijn en geven meteen een onafhankelijk advies over de glasvezelabonnementen van de verschillende serviceproviders. Uiteraard staat er heerlijke warme chocolademelk, glühwein en erwtensoep klaar.

Glasvezel komt er alleen als 30% van de huishoudens binnen het aansluitgebied van Dalfsen en Lemelerveld ervoor kiest. Dat kan door voor 27 januari een abonnement af te sluiten bij een serviceproviders. In Dalfsen en Lemelerveld zijn dat Concepts, Fype, Kliksafe, KPN, Lijbrandt, Plinq, Scarlet, Solcon, Tele2, Telfort, Vodafone en XS4ALL. Tijdens de winterfair kunnen bewoners hulp en advies krijgen over de keuze voor glasvezel, en kunnen zij persoonlijk vragen stellen aan de serviceproviders. Voor de voorwaarden en het aansluitgebied kunnen inwoners terecht op de website www.eindelijkglasvezel.nl/dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.