Home / archiefcentraal / winnaars sponsoractie fons eilert autoservice

winnaars sponsoractie fons eilert autoservice

Op zaterdag 19 januari heeft de tweede en derde trekking van deze actie plaats gevonden. De hoofdprijs, een iPad 4, was voor Marco Oude Nijeweme uit Dalfsen. De tweede en derde prijs (een set winterbanden) ging naar Andre Ekkelenkamp en Wilbert van Ommen, beide eveneens uit Dalfsen. Met deze trekking is de tweede en derde ronde van de sponsoractie afgesloten.

De laatste ronde is inmiddels van start gegaan en loopt tot medio mei 2013. Ieder lid die in deze periode zijn of haar auto voor een grote beurt bij Fons Eilert Autoservice aanbiedt kan meespelen. Voor SV Dalfsen en ASC’62 betreft het ook een interessante actie, want elke deelnemer levert 25 euro voor de desbetreffende club op. De eindopbrengst van de actie voor beide verenigingen wordt eveneens in mei bekend gemaakt.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.