werkstraf na mishandeling in discotheek

Het slachtoffer liep door de klap een gebroken kaak, een scheur in de schedel en een hersenschudding op. In november besteedde het programma Onder de Loep van RTV Oost aandacht aan het incident. Op beelden van de bewakingscamera was te zien hoe een man ogenschijnlijk zonder aanleiding een andere man op straat voor de discotheek neerslaat. “De klap had dodelijk kunnen zijn,” zei een politiewoordvoerder in die uitzending. Daarop meldde de dader zich, waarna hij uiteindelijk deze week voor het gerecht kwam en zijn straf te horen kreeg. Van de 120 uur is 40 uur voorwaardelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.