weinig deelname tweede crossloop aco

Afgelopen zaterdag is bij ACO van Elderen de tweede crossloop van het seizoen gehouden. Het weer tijdens deze crossloop viel wat tegen door de lage temperatuur en de flinke wind. Het weer zorgde wel voor een mooi winters tafereel wat er werkelijk prachtig uit zag. Ook zaterdag werd er weer gestreden voor de winst op vier afstanden.

Op de 1,5 km wist Xander Feijen te winnen bij de jongens met een tijd van 7:21 min. Bij de meisjes won Emma Westenberg met een tijd van 7:04 min, tweede werd Suzan Ruitenberg met een tijd van 7:06 min.

Op de 3 km pakte Jari Kouwen de winst met een tijd van 14:19 min, tweede bij de jongens werd Ingmar Bouwman met een tijd van 16:56 min. Bij de meisjes was Alisha Hendriks de snelste, zij finishte in een tijd van 14:59. Tweede bij de meisjes werd Eline Dankelman met een tijd van 16:27 min.

Op de 5 km won Han Stegeman bij de mannen in een tijd van 20:08 min, tweede op deze afstand bij de mannen werd Martijn Kolkman met een tijd van 20:38 min. De beste vrouw op de 5 km was Wilma Bos, zij finishte met een tijd van 25:10 min. Tweede bij de vrouwen werd Ineke Nawijn met een tijd van 26:13 min.

Op de 10 km bij de mannen won Kars Eijsingk overtuigend in een tijd van 34:22 min. Tweede werd Bert Ruitenberg met een tijd van 40:27. De snelste bij de vrouwen was Gerda Willems, zij finishte in een tijd van 47:22 min. Tweede werd Ester Ruitenberg met een tijd van 49:33 min.

Kijk voor de volledige uitslagen, foto’s e.a. op www.acovanelderen.nl

Ondanks de kou was afgelopen zaterdag toch weer een gezellige hardloopdag. 16 februari is de derde en laatste crossloop van dit seizoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.