voorleesontbijt bij de kleine kornuiten

Jaarlijks vinden in januari de nationale voorleesdagen plaatst. Traditiegetrouw gebeurt de aftrap met een voorleesontbijt, waarbij scholen, kinderdagverblijven en dergelijke een gastlezer uitnodigen om voor te komen lezen. Voorlezen is met name belangrijk voor de taalontwikkeling.

Bij de Kleine Kornuiten kwam brandweerman Jan (Wittenberg) het boek nog 100 nachtjes slapen voorlezen. De kinderen kregen tijdens het voorlezen een heerlijk broodje. Geboeid luisterden de kinderen naar het verhaal dat voorgelezen werd.

Na het lezen mochten de kinderen de brandweerjas en helm op. Dat was best spannend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.