voorleesochtend op madelief met burgemeester

In het kader van de nationale voorleesdag kwam Burgermeester Peter Snijders 25 januari voorlezen bij peuterspeelzaal Madelief in Hardenberg. Om de peuters te laten zien dat hij de echte burgemeester is, had hij zijn ambtsketting omgedaan.

Na een gezellig praatje met alle peuters ging de burgemeester voorlezen uit het boek Nog 100 nachtjes slapen. Een bekend verhaal voor de peuters waardoor het een hele leuke en interactieve voorleesochtend is geworden. De voorleesochtend werd afgesloten met een gezamenlijk ontbijt, waarbij de peuters zelf hun broodjes mochten klaarmaken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.