Home / archiefcentraal / voorleesochtend op madelief met burgemeester

voorleesochtend op madelief met burgemeester

In het kader van de nationale voorleesdag kwam Burgermeester Peter Snijders 25 januari voorlezen bij peuterspeelzaal Madelief in Hardenberg. Om de peuters te laten zien dat hij de echte burgemeester is, had hij zijn ambtsketting omgedaan.

Na een gezellig praatje met alle peuters ging de burgemeester voorlezen uit het boek Nog 100 nachtjes slapen. Een bekend verhaal voor de peuters waardoor het een hele leuke en interactieve voorleesochtend is geworden. De voorleesochtend werd afgesloten met een gezamenlijk ontbijt, waarbij de peuters zelf hun broodjes mochten klaarmaken.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.