Home / archiefcentraal / veel meer schade in dalfsen

veel meer schade in dalfsen

We meldden eerder al dat jongeren zich tegen de brandweer keerde en dat elders in het dorp pogingen werden ondernomen een fiets door een grote ruit te jassen. Van Niels Jansen kregen we nog meer foto’s binnen. Niels meldt dat de drie nieuwjaarsparty’s in Nieuwleusen en Dalfsen voorspoedig zijn verlopen. Maar aan de Meesterserf moest de brandweer een vreugdevuur blussen (we schreven daar eerder al over), bij de bibliotheek aan de Ruigedoornstraat is geprobeerd vuurwerk door de brievenbus naar binnen te gooien, en moest een ruit het ontgelden omdat er een fiets doorheen gegooid werd. Ook werd een bushokje gesloopt aan de Polhaarweg, en werd er een aanhangwagentje aan de Thomas á Kempislaan op zijn kop gelegd.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.