veel meer schade in dalfsen

We meldden eerder al dat jongeren zich tegen de brandweer keerde en dat elders in het dorp pogingen werden ondernomen een fiets door een grote ruit te jassen. Van Niels Jansen kregen we nog meer foto’s binnen. Niels meldt dat de drie nieuwjaarsparty’s in Nieuwleusen en Dalfsen voorspoedig zijn verlopen. Maar aan de Meesterserf moest de brandweer een vreugdevuur blussen (we schreven daar eerder al over), bij de bibliotheek aan de Ruigedoornstraat is geprobeerd vuurwerk door de brievenbus naar binnen te gooien, en moest een ruit het ontgelden omdat er een fiets doorheen gegooid werd. Ook werd een bushokje gesloopt aan de Polhaarweg, en werd er een aanhangwagentje aan de Thomas á Kempislaan op zijn kop gelegd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.