usv treedt toekomst realistisch tegemoet

Uit onderzoek blijkt dat de Dalfser bevolking de komende jaren gelijk blijft of nog iets gaat groeien. Er wordt echter wel een verschuiving in leeftijdsgroepen gezien. De verwachting is dat het aantal jeugdigen minder wordt en het aantal ouderen toeneemt. Daar moet de vereniging op inspelen. De groei is er bij USV nog wel. Er wordt straks zelfs met maar liefst 7 F-teams gestart in de voorjaarscompetitie, een unicum voor de club, maar er worden geen overhaaste besluiten genomen waarvan men later misschien spijt krijgt. USV zal vooralsnog geen nieuwe aanbouw bij de kleedkamers gaan realiseren maar opteert voor tijdelijke huisvesting in de vorm van verplaatsbare kleedkamerunits.

Meijerink stond eveneens uitgebreid stil bij de wijze van communiceren via de social media waar ook de voetbalclub volop aan mee doet, en de verenigingscultuur die hij als buitengewoon warm ervaart. “Binden en verbinden is ons grote motto” aldus de voorzitter. Hij sprak zijn waardering uit aan het vrijwilligerskorps dat dagelijks onder leiding van bestuurslid Bert van Lente druk is met de plaatsing van de lift en vergroting van het terrasbalkon, het overkappen van het boardingveld en het bouwen van de opslagloods.

Ook de steun die het van de supportersvereniging krijgt is volgens Meijerink van een bijzonder niveau. Een voorbeeld hiervan was de roemruchte trekker die op z’n “laatste benen/banden” liep en plotsklaps door een nieuwer, vierwiel aangedreven, model was vervangen.

Theo van ’t Zand zal met ingang van het nieuwe seizoen Joshua Nijlant als hoofdtrainer gaan opvolgen en uiteraard blikte de preses nog terug op 2012. Een jaar waarin een tweetal kampioenen mochten worden begroet, het B1 en E3 jeugdteam, promotie van het 1e elftal naar de 4e klasse werd gerealiseerd en USV de prachtige wedstrijd mocht organiseren van Feyenoord tegen een regionale topamateurselectie.

In de ledenvergadering werd afscheid genomen van bestuurders Henk Wink en Jennifer Bijker en Hendrik Runhart werd gehuldigd vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap. “Zowel op sportief, organisatorisch als facilitair terrein komt er in 2013 het nodige op ons af, maar ik ga er vanuit dat we de klussen weer prima zullen klaren” aldus Meijerink.

Nieuwbakken erelid Henk Wink mocht hierna zijn portret onthullen op de “wall of fame” van USV.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.