tweede van drie crosslopen bij aco

Op zaterdag 19 januari wordt de crosscompetie in Ommen weer hervat. Die dag wordt door atletiekvereniging ACO Van Elderen de tweede van drie crosslopen georganiseerd.

Onder de naam Crosslopen Ommen vinden er deze winter drie crosslopen plaats in de bossen naast de atletiekbaan op Sportpark Westbroek. Er kan gekozen worden uit vier verschillende afstanden, namelijk 1.5, 3, 5 en 10 kilometer.

De starttijden zijn respectievelijk om 13:00, 13:15, 13:45 en 14:30 uur. De start is op de atletiekbaan waarna de lopers direct het bos in gaan. De loop is geheel onverhard en geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. Inschrijving vind plaats op de dag zelf in de kantine van ACO Van Elderen. Hier is ook kleedgelegenheid. Voor meer informatie, www.acovanelderen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.