training mindfulness in kulturhus de mozaiek

Vanaf januari wordt er weer een training mindfulness aangeboden in Kulturhus De Mozaiek in Lemelerveld. De eerste keer is op dinsdag 15 januari van 19.30 tot 22 uur. De groep komt 7 x bij elkaar.

In een training mindfulness leer je anders om te gaan met denkpatronen en met de hectiek van het dagelijks leven. Hoe stress te hanteren en gedachten en gevoelens te zien als voorbijgaande gebeurtenissen, waardoor er meer ruimte ontstaat. Hierdoor word je flexibeler, krijg je meer zelfvertrouwen en ga je meer vanuit je hart leven.

In deze training wordt behalve met meditatie en aandachts-oefeningen ook met meditatieve, kunstzinnige werkvormen geoefend. Je hoeft overigens geen ervaring te hebben met meditatie of met kunstzinnig werk. Deze training is vooral geschikt voor mensen die willen werken aan meer innerlijke harmonie, balans en verruiming van bewustzijn, maar op een praktische manier en met beide benen op de grond.

De training wordt gegeven door Sarah Elfenbein, mindfulness-trainer.

Voor meer info: www.innerlijkescholing.nl, 0572-302045 of sarah.elfenbein@ziggo.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.