trainen voor halve marathon aco

ACO-Van Elderen houdt zaterdag 6 april 2013 de Volvo Furness Car Halve Marathon, met als extraatje een 5 en 10 kilometerloop. Ter voorbereiding op één van deze wedstrijden organiseert de atletiekvereniging een clinic, met als doel lopers goed voorbereid aan de start te laten verschijnen.

In voorgaande jaren hebben veel lopers de clinic gevolgd en dankzij de goede begeleiding van deskundige, ervaren en gediplomeerde trainers de wedstrijd naar tevredenheid uitgelopen. De clinic bestaat niet alleen uit looptraining, ook de theoretische kant van het hardlopen wordt belicht.

De halve marathon werd in 2001 door een landelijk atletiekblad uitgeroepen tot ‘de groenste’ halve marathon. Deze naam dankt de wedstrijd aan het te lopen traject, dat voert door het prachtige, groene Vechtdal. Uit reacties van deelnemende atleten blijkt dat het weliswaar afzien is, maar vooral ook genieten van de mooie omgeving. Vanaf het startpunt op de atletiekbaan van ACO op sportpark Westbroek, gaan de lopers de natuur in. Het parcours is naast ‘groen’ ook snel, want het voert over verharde wegen.

De start van de clinic is dinsdagavond 29 januari 2013 om 19.30 uur en vindt wekelijks plaats op de atletiekbaan van ACO-Van Elderen, op sportpark Westbroek. De laatste training is op 2 april 2013. De kosten bedragen 40 euro, en dat is inclusief het inschrijfgeld van de wedstrijd. Leden betalen alleen inschrijfgeld. Als klap op de vuurpijl krijgen deelnemers twee maanden gratis training bij de club aangeboden.

Nadere info via website www.acovanelderen.nl en/of via één van de trainers: Cor Bronk via 0529-454077 of corbronk@hetnet.nl en Harry Boer via 0529-454110 of harry-jannyboer@planet.nl.

Geïnteresseerden voor zowel de wedstrijd als de clinic kunnen zich via internet inschrijven (www.inschrijven.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.