thema avond over budgetteren in wildthout

Dinsdag 29 januari organiseren de hotelschool studenten van het Deltion College een budget avond in Wildthout Hotel & Restaurant.

10 studenten van de hotelschool nemen voor 2 weken Wildthout over. Deze 2 weken staan in het thema van trends. We weten het allemaal, we leven op dit moment in een economische crisis. Bij het woord “trends” denkt u niet snel aan budgetteren, maar ook budgetteren is op dit moment een trend.

Deze avond vind er een lezing plaats over budgetteren door de heer Jan Willem Keijzer van Stinfa (Steun in financiële aangelegenheden)

De lezing begint om 19.00 uur,de toegang voor deze avond is gratis. Er is ook een mogelijkheid om vooraf te dineren met een verrassingsmenu voor 15 euro per persoon. Dit menu bestaat uit een voorgerecht en een hoofdgerecht met een kop koffie na. De aanvang van het diner is tussen 17.30 en 18.00 uur. Dit speciale menu kunt u reserveren met de code BUDGET13 en is alleen in combinatie mogelijk met de lezing. Voor reserveringen kunt u contact op nemen met Wildthout Hotel & Restaurant 0529-451592 of info@wildthout.nl

Ook kunt u voor andere thema avonden die georganiseerd worden door de studenten kijken op de site www.deltionstudenthotel.nl