tentoonstelling in t olde gemientehuus

In ’t Olde Gemientehuus van Nieuwleusen is van 11 januari tot en met 5 maart een expositie te zien van Jenita de Groot uit Nieuwleusen.

De Groot is 44 jaar en woont sinds 1991 in Nieuwleusen. Na een cursus aquarel, die ze 13 jaar geleden volgde, is ze enthousiast geworden voor deze techniek, waarin zij zichzelf blijft ontwikkelen. Sinds een paar jaar werkt De Groot ook met acryl, wat weer andere mogelijkheden geeft. Haar werk is te omschrijven als perfectionistisch, realistisch en af en toe fotografisch.

Sinds 7 jaar heeft zij de beschikking over een eigen atelier aan huis, waar zij ook les geeft. De Groot werkt individueel en op de persoon gericht. Samen proberen ze tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. Ze vindt het erg leuk om te ervaren hoe mensen zich ontwikkelen en in een groep elkaar kunnen stimuleren en adviseren.

De expositie is te zien tijdens de openingstijden van ’t Olde Gemientehuus van Nieuwleusen: maandag tot

en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en dinsdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.