Home / archiefcentraal / sv dalfsen toost op het nieuwe jaar

sv dalfsen toost op het nieuwe jaar

Zondagmiddag 6 januari werd in het clubgebouw de traditionele nieuwjaarsreceptie van SV Dalfsen gehouden. Voorzitter Jos Ramaker nam samen met een groot aantal leden het glas ter hand om te toosten op het nieuwe jaar. De opkomst was opmerkelijk groot en jong en oud genoot van een perfect georganiseerde middag.

’s Morgens werd overigens onder prima weersomstandigheden een gezellig rommeltoernooi gespeeld. Een 6-tal teams speelden onderlinge partijtjes op een half veld om de eeuwige roem. Aansluitend werd een penaltybokaal gehouden onder de jeugdleden die gewonnen werd door Jorick Maats.

Na de voetbal stond een kop soep en een broodje gereed in de kantine om de hongerige magen te stillen waarna om 14.00 uur de nieuwjaarsreceptie startte. Voorzitter Jos Ramaker had een uitgebreide speech uitgewerkt maar stond eerst stil bij het overlijden van grensrechter Richard Nieuwenhuizen van voetbalclub Buitenboys uit Almere. Hij sprak vurig de wens uit dat dit soort gebeurtenissen bij SV Dalfsen niet zullen plaats vinden en riep de leden dan ook op om respectvol met elkaar om te gaan. Aansluitend werd stil gestaan bij een aantal sportieve hoogtepunten. Met name de huidige koppositie van de eerste selectie en de daarbij behorende overwinningen werden geroemd.

Vervolgens werd een doorkijkje gemaakt naar de nabije toekomst, met de vernieuwing van de kleedaccommodatie als speerpunt. Inmiddels zijn de plannen in een vergevorderd stadium en de samenwerking met ASC’62 verloopt prima.

Aansluitend werden twee supervrijwilligers gehuldigd; Niek van der Vegt en Wim Kamphuis. Beide heren zijn zeer actief voor de vereniging zowel op als naast het veld. Uit handen van Jos Ramaker ontvingen zij een oorkonde en vele lovende woorden. De heren werden uitgebreid bedankt en de wens werd uitgesproken dat ze nog lang voor de vereniging hun diensten mogen aanbieden.

Vervolgens werden de verkopers van de Grote Clubactie naar voren geroepen. Samen werden ruim 1.100 loten verkocht waarmee de clubkas behoorlijk gespekt wordt. Absolute topverkoper was dit jaar Max Noordman, hij ontving van organisator Martijn Dijkman een welverdiende cadeaucheque.

Na de Nieuwjaarsspeech namen de vutters van de vereniging het woord. Maar liefst 550 kerstbomen werden dit jaar verkocht waarvan de opbrengst naar SV Dalfsen gaat. Op ludieke wijze werd de bijbehorende cheque van € 3.300 overhandigd aan de voorzitter. Aansluitend werden Bernard Booijink en Bennie Offenberg benoemd tot leden van verdiensten en ontvingen uit handen van de voorzitter de bijbehorende oorkonde.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.