succesvol weekend voor pc avereest

Een aantal amazones van PC Avereest heeft een zeer succesvol weekend achter de rug. Lobke Smit heeft met Walzing Mathilda in Den Ham de eerste prijs gehaald in het B-springen, categorie AB. Ook in het progressief parcours heeft deze combinatie de eerste prijs gehaald. Met een verschil van slechts anderhalve seconde is Marlijn Veerman tweede geworden met Henshof’s Wesley. Mimi Baauw heeft met Lillith de tweede prijs gewonnen in het B-springen, categorie C.

In Hardenberg werden de kringkampioenschappen dressuur verreden. Marit Golsteijn is daar met Victor kringkampioen geworden in de klasse M1 categorie D/E. Britt Hengelveld heeft met Aemy de derde prijs gehaald in de klasse B categorie D. Tessa Rumph is tweemaal kringkampioen geworden. Met haar pony The Corws General heeft ze de klasse B categorie AB gewonnen en met Primera heeft ze de klasse L1 categorie AB gewonnen. Tessa, Marit en Britt hebben zich met deze goede resultaten gekwalificeerd voor de Overijsselse indoor kampioenschappen.

Aanstaande zaterdag worden de kringkampioenschappen springen gehouden in de Diamanthal in Balkbrug.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.