Home / archiefcentraal / studenten runnen wildthout

studenten runnen wildthout

Een unieke kans voor de studenten, maar ook voor Wildthout. De studenten krijgen de kans om ervaring op te doen binnen alle facetten van een hotel en Bonnie en Wim worden weer op allerlei nieuwe ideeën gebracht door de studenten. “De studenten werken ieder jaar rond een thema. Dit jaar is dat ‘nieuwe trends in de horeca’, dus we laten ons weer graag verrassen”, zegt Wim. “Bovendien zorgen de studenten ook echt voor een beetje extra reuring. Het is gezellig met zoveel gemotiveerde jongeren over de vloer. We doen het dit jaar voor de vierde maal en hebben er alweer helemaal zin in.”

De studenten komen goed beslagen ten ijs. Ze hebben inmiddels zelf een website gemaakt voor het hotel, waarmee ze veel kamerboekingen hopen binnen te halen. Volgens Wim is het hun doel om in twee weken tijd maar liefst 200 kamers te verkopen. “Om mensen kennis te laten maken met ons hotel, hebben ze allerlei leuke evenementen bedacht. Op 22 januari was er een diner met muziek dat werd verzorgd door de artiestenopleiding van Deltion. Op 23 januari waren er een modeshow en een kookworkshop en op 27 januari is er een Hollandse middag/avond met muziek en een diner en op 31 januari is er een Bands Battle, waarbij diverse bands muziek zullen maken rond het thema Trends.

Wildthout heeft er zin in, maar hopen wel op veel publiek. “Januari is traditioneel een rustige maand en daarom ook de enige periode van het jaar dat wij dit kunnen doen”, zegt Bonnie. “Maar de studenten hebben natuurlijk veel meer aan een volle zaak. We nodigen daarom bij deze iedereen uit om langs te komen voor een gezellig avondje uit.” Ze lacht. “Samen met vrienden of partner genieten van lekker eten en muziek en daarmee tegelijkertijd studenten de kans geven om wat te leren. Als dat geen maatschappelijk verantwoord uitgaan is.”

www.deltionstudenthotel.nl

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.