straattheaterfestival zoekt nieuw werkgroeplid

De organisatie van het jaarlijkse straattheaterfestival in Dalfsen is vanwege het vertrek van twee werkgroepleden op zoek naar nieuwe enthousiaste versterking voor het team. “Lijkt het je leuk om het straattheater mee te helpen organiseren en op de avond zelf allerlei hand en spandiensten te verrichten, meld je dan aan,” aldus de overgebleven leden.

De organisatie bestaat uit vijf mensen. Ieder werkgroeplid heeft zijn eigen aandeel in het team: financiën, communicatie en/of algemene zaken. De organisatie is op zoek naar een iemand die een creatieve, praktische invulling kan leveren binnen het team. “We zoeken iemand die enige affiniteit met het straattheater heeft, kan organiseren, creatief is en een ‘hands on’-mentaliteit heeft. De werkzaamheden zijn heel divers, van contacten met de gemeente over onder meer vergunningen, tot het benaderen van sponsoren, het regelen van schaatsbankjes voor het publiek, ophangen van posters, en uiteraard op de dag zelf meehelpen aan het opbouwen en het goed laten verlopen van het festival.”

Wil je het team komen versterken of wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Lydia Brouwers (433592), Marjan de Weerd (0529-435505) of per mail op kunstenopstraat@kpnmail.nl

Het professionele straattheater is al jaren een succes in Dalfsen en trekt elk jaar vele duizenden bezoekers. Dit jaar vindt het festival plaats op 31 mei. De straattheateroptredens in Dalfsen zijn onderdeel van de stichting Kunsten op Straat die in Overijssel in meerdere plaatsen het straattheater faciliteert. Een werkgroep van het Cultuurplatform Dalfsen zorgt voor de organisatie in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.