Home / archiefcentraal / sportverkiezing 2012 ommen sportvrouw

sportverkiezing 2012 ommen sportvrouw

Wie zijn volgens de Ommenaren de beste sporters van het afgelopen jaar? Die vraag staat centraal tijdens de sportverkiezing op 30 januari in de theaterzaal van De Carrousel. De beste sportman, sportvrouw, sportploeg en het grootste talent van het jaar worden die dag bekend gemaakt. Ook wordt een ‘sportpluim’ uitgereikt. Er kan gestemd worden via www.sportverkiezingommen.nl

Wij stellen de kanshebbers kort aan je voor. Vandaag: de beste sportvrouwen van 2012.

Giny Dunnewind

Atlete Giny Dunnewind werd Nederlands Kampioen in haar leeftijdsklasse op de 3000 meter hardlopen indoor en vierde op de 5000 meter outdoor. Op het Europees Kampioenschap in het Poolse Zgorzele behaalde ze de negende plaats.

Sharon Hendriks

Sharon Hendriks rijdt marathons op de skeelers en de schaats en kende met name op het ijs een sterk seizoen. Ze haalde top-tien-noteringen in onder meer Hoorn (zevende), Den Haag (zesde) en Assen (zesde). Bij het NK in Utrecht werd ze twintigste.

Iris van der Linde

Iris van der Linde rijdt op de BMX en werd Europees kampioen in de categorie tot 17 jaar in het Franse Orleans. Daarnaast behaalde ze diverse zeges in binnen- en buitenland.

Sportploeg van het jaar

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.