Home / archiefcentraal / sportverkiezing 2012 ommen sporttalent

sportverkiezing 2012 ommen sporttalent

Wie zijn volgens de Ommenaren de beste sporters van het afgelopen jaar? Die vraag staat centraal tijdens de sportverkiezing op 30 januari in de theaterzaal van De Carrousel. De beste sportman, sportvrouw, sportploeg en het grootste talent van het jaar worden die dag bekend gemaakt. Ook wordt een ‘sportpluim’ uitgereikt. Er kan gestemd worden via www.sportverkiezingommen.nl

Wij stellen de kandidaten kort aan je voor. Vandaag de grootste sporttalenten van Ommen.

Peter Lenderink

De zestienjarige schaatser Peter Lenderink deed mee aan de Olympische spelen voor de jeugd in Innsbruck. Dit seizoen reed hij alweer diverse persoonlijke records. Ook deed hij mee aan landenwedstrijden met de vier beste B-junioren van Nederland.

GVO

De turnsters van de Gymnastiek Vereniging Ommen (GVO) haalden zilver bij het onderdeel airtumbling op het NK in het Limburgse Bocholtz.

Nick Ekkelkamp

De twaalfjarige springruiter Nick Ekkelkamp won in zijn categorie de Overijsselse Kampioenschappen Springen indoor. Daarmee plaatste hij zich voor het Nederlands Kampioenschap, waar hij zesde werd. Ook werd hij Kringkampioen dressuur.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.