sportverkiezing 2012 ommen sportman

Wie zijn volgens de Ommenaren de beste sporters van het afgelopen jaar? Die vraag staat centraal tijdens de sportverkiezing op 30 januari in de theaterzaal van De Carrousel. De beste sportman, sportvrouw, sportploeg en het grootste talent van het jaar worden die dag bekend gemaakt. Ook wordt een ‘sportpluim’ uitgereikt. Er kan gestemd worden via www.sportverkiezingommen.nl

Wij stellen de kanshebbers kort aan je voor. Vandaag: de sportman van het jaar.

Herman Veneman

Schaatser Herman Veneman werd zevende bij het NK Marathon natuurijs en eveneens zevende bij het Open NK op de Weisensee in Oostenrijk

Martijn Jaspers

Martijn Jaspers rijdt op de BMX. Hij dwong net geen deelname aan de Olympische Spelen af, maar behaalde wel diverse goede prestaties, zowel nationaal als internationaal. Hij werd bijvoorbeeld achtste op het NK. Ook was hij in 2011 al sportman van het jaar.

Hendrik Jan Schuttert

Springruiter Hendrik Jan Schuttert kende dit jaar zijn internationale doorbraak. Hij won met zijn paard Cerona Z. onder meer prestigieuze wedstrijden in Kopenhagen en Hickstead. Tevens werd het 6de op het NK.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.