Home / archiefcentraal / speuren naar sporen met de boswachter

speuren naar sporen met de boswachter

De Vereniging voor Natuur en Milieu houdt op zaterdag 12 januari Speuren naar Sporen. Iedereen kan, onder begeleiding van Arend Spijker, op zoek naar dierensporen. Hij neemt mensen mee naar de vaak verborgen sporen van dierlijke activiteiten. Een tocht vol verrassingen, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De start is om 14.00 uur bij de kruising Beerzerweg/Junnerweg in Ommen. Opgave is niet nodig. Deelname is voor leden van de Vechtstreek gratis, niet-leden betalen 2 euro met een maximum van 5 euro per gezin.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.