soli deo gloria in dalfsen zingt

Het Urker jong mannenkoor Soli Deo Gloria zal op zaterdag 26 januari een optreden verzorgen tijdens Dalfsen Zingt. Soli Deo Gloria staat onder leiding van dirigent Jaap Kramer en is bekend van vele optredens in binnen- en buitenland. Op een geheel eigen wijze worden bekende liederen en melodieën bewerkt tot een moderne koorversie, die met passie gezongen wordt. De eigen Urker sound zorgt voor een onvergetelijke beleving.

Net als vorig jaar in januari, toen het 15-jarige bestaan van deze samenzangavonden werd gevierd met een jubileumeditie, wordt deze Dalfsen Zingt gehouden in de Grote Kerk van Dalfsen. Het orgel wordt bespeeld door Jorrit Woudt, die ook het koor op de vleugel zal begeleiden.

De aanvang is om 19.30 uur, de kerk gaat open om 19.00 uur. De toegang is gratis. Wel zal er een collecte gehouden worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.