Home / archiefcentraal / sercodak van start in kampioenspoule

sercodak van start in kampioenspoule

De kampioenspoule van de Eredivisie handbal voor de dames gaat zaterdag 2 februari van start. Landskampioen en koploper Sercodak Dalfsen begint tegen Quintus. De wedstrijd begint om 20 uur in de sporthal van Kwintsheul.

Uitgerekend Quintus was afgelopen weekend de eerste ploeg die de regerend landskampioen uit Dalfsen dit jaar wist te verslaan. De bovenste zes teams van de regulieren competitie spelen voor een plaats in de finale, die uit een best-of-three bestaat.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen JO11-2 kampioen

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 18 december speelde S.V. Nieuwleusen JO11-2 in Zwolle de kampioenswedstrijd tegen SVI. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.