sercodak blijft zonder puntverlies

De handbalsters van Sercodak zijn ook na veertien speelronden nog altijd ongeslagen in de Eredivisie. In een inhaalwedstrijd moest woensdagavond 9 januari laagvlieger Handbal Venlo eraan geloven: 21-29.

Sercodak pakte zoals te doen gebruikelijk meteen de leiding en liep tot aan de rust uit tot 11-16. In de tweede helft kwam de zege nooit in gevaar. Bij het laatste fluitsignaal stond uiteindelijk de score van 21-29 op het bord.

Zondag 13 januari speelt Sercodak opnieuw. Dan staat in Cothen de uitwedstrijd tegen GOconnectIT/Fortissimo op het programma. De Dalfsenaren stevenen onbedreigd af op plaatsing voor de play-offs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.