serco dakspecialisten langer sponsor

In de pauze van de Eredivisiewedstrijd SERCODAK Dalfsen – Westfriesland SEW hebben voorzitter Eric van Kooten en directeur Patrick Grobbee het contract ondertekend waarin de samenwerking tussen Stichting Tophandbal Dalfsen en SERCO Dakspecialisten BV uit Lemerlerveld voor nog eens 2 jaar wordt bevestigd. Hierdoor zullen de handbalsters van de Landskampioen tot aan de zomer van 2015 onder

de naam Sercodak Dalfsen blijven spelen.

Op 29 augustus 2012 werd tijdens de open dag van Stichting Tophandbal Dalfsen SERCO Dakspecialisten gepresenteerd als nieuwe hoofd- en naamsponsor van de succesvolle handbalsters. “We hebben vanaf het begin gemerkt dat SERCO zowel sociaal als economisch erg betrokken is bij de organisatie en het team. Het proces waarmee wij met Stichting Tophandbal Dalfsen bezig zijn sluit erg aan bij hoe SERCO zich in de markt presenteert. Met veel ambitie, en hard werken een doel nastreven. Daarnaast is Patrick Grobbee een echte Dalfsenaar en oud topsporter. Die combinatie en het gezamenlijk enthousiasme resulteerde al snel in een gesprek over de toekomst”, legt Eric van Kooten (voorzitter Stichting Tophandbal Dalfsen) uit. Tijdens die bespreking zijn de Stichting en SERCO een verlenging van het contract overeengekomen waardoor de Landskampioen de komende 2 seizoen ook onder de naam SERCODAK Dalfsen zal gaan spelen.

“De verlenging van SERCO getuigt van visie en lef”, vervolgt van Kooten. “Het blijkt dat ook in deze lastige tijden ondernemers geloven in een goed plan. We hebben de afgelopen jaren een goede selectie opgebouwd en een zeer ambitieus trainingsprogramma ontwikkeld. Dat begint nu zijn vruchten af te werpen. De speelsters ontwikkelen zich prima en de doelstelling om het Landskampioenschap te prolongeren is nog steeds in zicht. Daar willen ondernemers bij horen. Het is daarom alleen maar te hopen dat meerdere lokale en regionale ondernemers hun enthousiasme en ambitie met ons gaan delen”. Dat blijkt uit het feit dat ook de RABOBANK de samenwerking met Stichting Tophandbal Dalfsen met nog eens 3 jaar verlengt heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.