schoolkorfbaltoernooi voor groep 6 in februari

Het schoolkorfbaltoernooi voor groep 6 van alle basisscholen in Nieuwleusen wordt dit jaar in februari in plaats van maart gehouden. Honderdvijftig leerlingen zullen op 13 februari de wedstrijden in drie poules gaan spelen in de Schakel.

Ter voorbereiding op het toernooi komt er een docent van de Koninklijke Nederlandse

Korfbal Vereniging de leerlingen op twee dagen korfballes geven. Deze lessen zijn op dinsdag 5 en 12 februari.

Het toernooi is van 13.00 tot 16.00 uur. Na afloop komt wethouder Von Martels de bekers uitreiken. Aansluitend kunnen de kinderen op woensdag 20 februari meedoen aan de instuif in sporthal de Schakel van 16.00 tot 17.30 uur. Inlichtingen bij Loes van de Wetering: 482707.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.