Home / archiefcentraal / scholieren in ommen en dalfsen in debat

scholieren in ommen en dalfsen in debat

Met het oog op de toekomst organiseren VVD Dalfsen en VVD Ommen het scholendebat voor de groepen 7 en 8 van de basisscholen. Dit werd al meerdere keren in Dalfsen georganiseerd. Omdat dit een succes was, doet nu ook Ommen mee. Op die manier wordt tevens een competitie tussen de beide gemeenten gecreëerd.

In de aanloop naar dit Scholendebat zal er met behulp van lesmateriaal uitleg worden gegeven aan de kinderen over hoe de politiek in Nederland werkt. Begin 2014 zullen de leerlingen met elkaar in debat gaan om dit aan de levende lijve te ondervinden. De opzet is dit weer in de raadszalen in beide gemeenten plaats te laten vinden.

De VVD heeft inmiddels uitnodigingen naar de directies van 34 basisscholen van de twee gemeenten verstuurd.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.