schade oud en nieuw in ommen 7500 euro

Tijdens de Oud en Nieuw-viering is in de gemeente Ommen voor 7.500 euro schade aangericht. Het gaat voornamelijk om vernielde of gestolen verkeersborden.

“Het was een relatief rustige oudejaarsdag en -nacht,” aldus burgemeester Ahne. Overdag is de brandweer drie keer uitgerukt, waarvan twee keer voor vuurwerk-gerelateerde brandjes. ’s Nachts zijn er vier aanhoudingen verricht, onder meer voor iemand die hinderlijk was voor de politie en iemand die op het dak van een auto stond.”

Hoewel het ‘relatief rustig’ was, blijft 7.500 euro schade volgens de burgemeester nog teveel. “Het is natuurlijk niet normaal.” Vorig jaar werd voor ongeveer hetzelfde bedrag vernield, een jaar eerder lag het schadebedrag nog rond de 30.000 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.