schade jaarwisseling dalfsen 4480 euro

In Dalfsen is tijdens de jaarwisseling voor 4.480 schade aangericht aan gemeentelijke eigendommen. Hoewel dit op het eerste gezicht nog relatief meevalt, is het totale schadebedrag een stuk hoger. De kosten van het herstellen van het bushokje op de foto zijn bijvoorbeeld niet meegeteld, omdat dit niet van de gemeente is.

Het grootste schadebedrag kwam op naam van de kern Lemelerveld. Daar werd voor 1.810 euro vernield. In Dalfsen en Nieuwleusen was dat respectievelijk 1.360 en 1.200 euro. In Oudleusen en Hoonhorst gedroeg men zich netjes: 80 en 30 euro.

Wat betreft de gemeentelijke eigendommen werden de meeste vernielingen toegebracht aan verkeersborden en afvalbakken. Een jaar eerder was het schadebedrag nog 3.580 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.