saxenburgh groep pieken en dalen

De Raad van Bestuur van de Saxenburgh Groep kijkt met gemengde gevoelens terug naar 2012, er waren pieken en dalen. Dat zei Henk van der Wal in zijn nieuwjaarstoespraak. “Hoogtepunt is zeker het opnieuw behalen van het HKZ kwaliteitscertificaat voor de divisie Ouderenzorg en de uitstekende beoordeling van de kwaliteit van onze ziekenhuiszorg door de Inspectie voor de Gezondheidszorg.” Als negatieve punten noemde hij de huisvesting: “Ik vertel helemaal niets nieuws wanneer ik vaststel dat geld een schaars goed is en voor wat betreft onze huisvesting we op meerdere plekken zeker aan nieuwe gebouwen toe zijn.”

Over het in 2012 aangekondigde beleid om minder werknemers te hebben: “In 2013 gaan we in personele zin alleen daar groeien waar geld door de verzekeraar of overheid voor beschikbaar wordt gesteld.”

Zie de hele toespraak in de bijlage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.