prins stef regeert over hakkersdorp

Hakkersdonk (Hoonhorst) was zondag in de ban van prinswisselingen. Jeugdprins Thijs de eerste nam afscheid, samen met zijn adjudanten Sven en Ingmar. Jeugdprinses Jessey neemt het scepter over.

Ook de eerste prinses der Hoonhakkers, Helen de 1e, is afgezwaaid. Haar stokje is ondertussen overgenomen door onze kersverse prins Stef de 1e. Samen met zijn adjudanten broer Roy en neef Dennis is het VeneTrio geboren en zal hij een jaar lang mogen regeren en heersen over ons Hakkersdonk.

Ten overstaan van de toegestroomde menigte (mix van Hoonhakkers, Piepenplassers, Sprokkelaars en Sökkestoppers) voltrokken beide kersverse heersers van Hakkersdonk hun eerste officiële moment: de proclamatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.