presentatie natuurlijk rondje nederland

In Wijksteunpunt Nijenhaghen houden Annemieke Enters en Wim van Nee op 30 januari een diapresentatie met als titel ‘Een natuurlijk rondje Nederland’. ”We nemen u mee op reis, niet ver weg maar gewoon in ons eigen land. De natuur ligt om de hoek, de mooiste planten en de leukste dieren staan zowat in de achtertuin. We reizen van het uiterste zuiden van Limburg tot op het strand van Texel. En onderweg komen we van alles tegen. Kortom: een natuurlijk rondje Nederland“

De presentatie wordt op woensdag 30 januari gehouden. Om 19.15 wordt begonnen met koffie of thee, het programma begint om 19.30 uur. Bijwonen kost 3,50 euro, inclusief de koffie of thee. Opgave vooraf is niet nodig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.