pec zwolle financieel in categorie 2

De KNVB heeft PEC Zwolle ingedeeld in categorie 2, dat is de middelste financiële categorie. De KNVB maakte woensdag de financiële situatie van de clubs wereldkundig. Go Ahead Eagles zit net als Ajax, Almere City FC, FC Groningen, sc Heerenveen, MVV Maastricht, FC Oss, PSV, Telstar en FC Volendam in categorie 3.

ADO Den Haag,FC Dordrecht Fortuna Sittard, Helmond Sport en SC Veendam zitten allemaal in categorie 1. Deze clubs moeten zich aan een bepaald plan houden, dat door de KNVB is goedgekeurd.

PEC Zwolle, AZ, FC Den Bosch, SC Cambuur, FC Eindhoven, FC Emmen, Excelsior, Feyenoord, De Graafschap, Heracles Almelo, NAC Breda, N.E.C., RKC Waalwijk, Roda JC, Sparta Rotterdam, FC Twente, FC Utrecht, Vitesse, VVV Venlo en Willem II zitten in categorie 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.