parijse kwartetten in het laer

Deze mooie werken hebben de bijzonderheid dat er naast fluit, viool en basso continuo ook een belangrijke partij is voor de viola da gamba, nu bespeeld door Freek Borstlap. Het Laer werd in 1744 door Jan Lodewijk graaf van Rechteren verbouwd tot een gebouw in Franse stijl. Het huis deed met name dienst als jachtslot. De grote zaal met zijn rococoversieringen vormt een prachtige en passende ambiance voor dit bijzondere concert. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar à 32 euro inclusief consumpties vooraf en in de pauze en programmaboekje. Ontvangst met koffie is vanaf 14.30 uur. Reserveren wordt aanbevolen: dit kan via info@kasteelconcerten.nl of op 0575-529978.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.