oranjevereniging ommen past schema 30 april aan

De vereniging had het programma voor Koninginnedag net rond. “Maar dit kunnen we toch niet ongemerkt voorbij laten gaan. Het moet bijvoorbeeld niet zo zijn dat tijdens de huldiging de optocht in Ommen net vertrekt. Dit moeten we nog met het bestuur overleggen. Van oudsher zijn wij natuurlijk een toonaangevende gemeente die Koninginnedag uitgebreid viert. Het programmaboekje zou net naar de drukker, maar we zien het als een leuke uitdaging, we moeten ons nu beraden. Het wordt geen droevig moment, het is ook een reden om feest te vieren.”

Steen vervolgt: “Het is goed dat er een nieuwe generatie komt, met nieuwe ideeën, en die dichtbij het volk staat. Ik zie het positief in, er komt een goede koning en een leuke koningin, zowel wat betreft spontaniteit als uitstraling.”

“En over Koningsdag, dat heeft de koningin wel slim gedaan voor ondernemend Nederland.” Willem-Alexander is op 27 april jarig, wat volgend jaar op zondag valt. “Het wordt volgend jaar op zaterdag gevierd, dat is gezien de economie goed voor ondernemend Nederland.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.