Home / archiefcentraal / oprichter martin flier reikt prijs uit op eigen toernooi

oprichter martin flier reikt prijs uit op eigen toernooi

Het jaarlijkse, door de activiteitencommissie van Volleybalvereniging Flash georganiseerde Martin Flier Mixtoernooi werd donderdag 27 december gehouden. In totaal deden er vijftien teams mee. De teams bestonden uit (vanaf de B’s) competitiespelende leden, recreanten, sponsoren, vrijwilligers en verenigingsleden. Om 19.00 uur werd de eerste bal geslagen. De teams waren verdeeld in twee poules, zodat na zes of zeven wedstrijden gekeken kon worden wie de finale hadden gehaald. De finale stond gepland om 21.45 uur.

Tijdens het opbouwen van het finaleveld werd door bestuurslid Almar Meijerink het Lid van Verdienste bekend gemaakt. Als Lid van Verdienste is dit jaar door het bestuur Elize Boudeling gekozen. Haar enorme inzet voor zowel de communicatiecommissie (verenigingsblad Flashwijzer) als ook haar functie van minicoördinator is niet ongemerkt opgebleven.

Na deze bekendmaking kon de finale gespeeld worden. De finale ging tussen team 7 (winnaar Poule A) en team 13 (nipt poulewinnaar in Poule B, gelijk in setpunten met team 10, maar in verliespunten ging uiteindelijk team 13 door naar de finale). Nadat zij onder begeleiding van muziek en verlichting één voor één het veld hadden betreden, kon de finale gespeeld worden. Met setstanden 15-8, 11-15 en 8-6 ging uiteindelijk de winst naar team 7, bestaande uit: Henk Slot, Henriette de Graaf, Henk Grevelman, Michiel Rozemuller, John Groen, Natasja Vasse en Claudia Schuurman. De finale werd opgeleukt door commentaar van Eric Berkemeijer, naast Heren 1 en Jongens B weet nu ook de rest van de vereniging dat deze jongen een vlotte babbel heeft.

Na de finale vond de prijsuitreiking plaats in de kantine en deze werd verricht door de oprichter van de volleybalvereniging Martin Flier. Hij mocht de winnaars een ludiek kussensloop overhandigen dat mede mogelijk gemaakt werden door Bos Bedden. De geborduurde tekst op de kussenslopen ‘Winnaar Martin Flier Mixtoernooi 2012’ werd gesponsord door Atelier Ans, waarmee er ook dit jaar weer een ludieke prijs uitgedeeld werd.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.