Home / archiefcentraal / nog te weinig aanmeldingen glasvezel dalfsen

nog te weinig aanmeldingen glasvezel dalfsen

Gemeente voor gemeente, straat voor straat en woning voor woning wordt heel Nederland aangesloten op glasvezel. Voor de aanleg van een glasvezelnetwerk is een enorme investering nodig. Daarom wil Reggefiber graag een garantie dat er ook gebruik van wordt gemaakt. Als 30 procent van de huishoudens in het aansluitgebied kiest voor glasvezel, start Reggefiber met de aanleg van het netwerk.

Hardenberg, Dedemsvaart, Ommen en veel andere plaatsen in Nederland hebben al overtuigend gekozen voor de stabiliteit en enorme capaciteit van dit netwerk. Heeft Dalfsen en Lemelerveld op 24 februari niet voldoende inschrijvingen voor glasvezel, dan kan het jaren duren voordat Dalfsen en Lemelerveld opnieuw de kans krijgt en gaan andere gemeenten voor. Inwoners van Dalfsen en Lemelerveld hebben nog tot 24 februari de kans om een keuze te maken uit de abonnementen van de verschillende serviceproviders.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.