nieuwjaarsreceptie bij swol

De Stichting Welzijn Ouderen Lemelerveld (SWOL) houdt woensdag 9 januari de nieuwjaarsreceptie. Deze vindt plaats in de eigen recreatiezaal in Kulturhus de Mozaïek aan Kroonplein 66 in Lemelerveld. U bent allen van harte welkom. De receptie begint om 14 uur.

Eerst is de ontvangst met koffie of thee en een oliebol, waarna de voorzitter de Nieuwjaarstoespraak zal houden. Aansluitend worden de prijswinnaars van de enquête over de woonservicevoorziening bekend gemaakt. Ook wethouder Maurits von Martels zal een toespraak houden.

De toost op het nieuwe jaar met een hapje en een drankje wordt voorzien van een humoristische noot door twee leden van de toneelclub van de SWOL.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.