nieuwe openingstijden noggusennoggus

Met ingang van februari past Noggus&Noggus de openingstijden van haar kringloopwinkels in Dalfsen, Ommen en Staphorst aan. Op de maandagen zullen alle vestigingen een half uur eerder geopend zijn. Dinsdag tot en met vrijdag zijn de vestigingen de gehele dag geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze uren kan men in een ontspannen sfeer snuffelen tussen de vele tweedehandse koopjes.

Dit betekent dat men op dinsdag tot en met vrijdag de geopende deuren van Noggus&Noggus ook tussen de middag binnen kan wandelen. Op maandag zijn de winkels vanaf 13.00 uur geopend. Ook in het weekend kan men bij Noggus&Noggus op zoek naar goedgeprijsde artikelen. In Dalfsen en Ommen kan men op zaterdag tussen 9.00 en 12.30 uur winkelen.

Een overzicht van de openingstijden per locatie en de laatste aanbiedingen zijn te vinden op de website www.noggusennoggus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.