nationale voorleesweek begonnen bij pinkeltje

De Nationale voorleesweek is 23 januari begonnen, in deze week wordt er extra veel aandacht besteed aan het voorlezen. Bij de groene opvang Pinkeltje in Balkbrug kwam Harma van der Roest van Terra Kids uit Beilen het prentenboek van het jaar voorlezen. De kinderen hadden een voorleesstoel voor haar versierd en zaten met heel veel interesse te luisteren naar het verhaal.

Terra Kids is een organisatie die uitdagende groene activiteiten aanbiedt aan kinderen om hun leefomgeving beter te leren kennen. Dit sluit goed aan bij de groene visie van kinderopvang Pinkeltje, vandaar dat ze Harma hadden uitgenodigd om het prentenboek voor te lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.