Home / archiefcentraal / nationale voorleesweek begonnen bij pinkeltje

nationale voorleesweek begonnen bij pinkeltje

De Nationale voorleesweek is 23 januari begonnen, in deze week wordt er extra veel aandacht besteed aan het voorlezen. Bij de groene opvang Pinkeltje in Balkbrug kwam Harma van der Roest van Terra Kids uit Beilen het prentenboek van het jaar voorlezen. De kinderen hadden een voorleesstoel voor haar versierd en zaten met heel veel interesse te luisteren naar het verhaal.

Terra Kids is een organisatie die uitdagende groene activiteiten aanbiedt aan kinderen om hun leefomgeving beter te leren kennen. Dit sluit goed aan bij de groene visie van kinderopvang Pinkeltje, vandaar dat ze Harma hadden uitgenodigd om het prentenboek voor te lezen.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.