nationale voorleesdagen bij allio

Ook bij Allio Kinderopvang in Dalfsen zijn woensdag 23 januari de nationale voorleesdagen van start gegaan. De kinderen tot vier jaar begonnen deze ochtend met een ontbijt dat mede mogelijk gemaakt werd door C1000 Kamphuis in Dalfsen.

De kinderen konden daarna kennis maken met allerlei verschillende boeken die door de bibliotheek worden aangeboden. De logopediste heeft het thema boekje wat centraal staat, Nog 100 nachtjes slapen, voorgelezen. De kinderen konden luisteren en kijken wat voor gebaren zij erbij deed. Zo wordt de taalontwikkeling van de kinderen gestimuleerd, iets wat ook bij Allio Kinderopvang aan bod komt. Zo wordt er veel met kinderen gepraat, uitgelegd en standaard op vaste momenten van de dag voorgelezen aan de kinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.