mustafa saymak langer bij pec zwolle

De optie in het contract van Mustafa Saymak wordt gelicht. Hierdoor speelt de aanvaller ook tijdens het seizoen 2013-2014 bij PEC Zwolle. Technisch directeur Gerard Nijkamp is in zijn nopjes met de contractverlenging. “Wij zijn trots en blij dat een speler uit onze eigen jeugdopleiding zich dusdanig ontwikkelt. De club hoopt dat hij zich voor (nog) langere tijd wil binden. Vanaf volgende week gaan we daarover in gesprek.”

De negentienjarige Saymak speelde tot nu 27 wedstrijden in het eerste van Zwolle. Hij wist hierin drie keer het net te vinden. Ook liep Saymak onlangs stage bij het Turkse elftal onder 20 jaar, waarmee hij in aanmerking hoopt te komen voor de WK-selectie van Turkije voor het jeugdtoernooi deze zomer. Van de 250 spelers die deze stage liepen, is een beperkt aantal door naar de volgende selectieronde. Mustafa Saymak hoort daarbij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.