Home / archiefcentraal / misschien extra groep gymnastiek voor 65ers

misschien extra groep gymnastiek voor 65ers

Bij voldoende belangstelling start Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen een tweede gymnastiekgroep in de Olmen, Oosterveen 21 in Nieuwleusen. De lessen zullen worden gegeven op woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur door A. Romijn, een gediplomeerd MBVO-docente (Meer Bewegen Voor Ouderen).

De lessen worden op en om de stoel gegeven, dus uitstekend geschikt voor senioren die op een rustige manier aan beweging willen doen. Belangstellenden kunnen contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 7721 DW Dalfsen, 0529-434570.

Lees ook

Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.